Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Elke dag kilometers fietsen tegen de wind in en zwaar trappen over de heuvels naar school of naar je werk? Wanneer je wel wilt fietsen, maar niet te zwaar wilt trappen, is een elektrische fiets dé oplossing voor jou! Bij 123elektrischefietsen koop je de mooiste topmodellen. Met de elektrische fiets krijg je net dat extra steuntje in de rug en in de benen. Een elektrische fiets is bovendien ook één van de schoonste vormen van vervoer.

Een voordeel van de elektrische fiets is dat je natuurlijk eerder op de plaats van bestemming bent zonder dat je moe of bezweet bent. Je blijft wel in beweging dus ook goed voor je conditie. Kijk in de webshop van 123elektrischefietsen naar de mooiste modellen en merken als Cortina, Giant, Puch en Sparta. Alle fietsen worden door vakmensen afgemonteerd en met volledige fabrieksgarantie bij je thuis afgeleverd.

Ben je op zoek naar een goede, elektrische fiets? Kijk in de webshop van 123elektrischefietsen. Voor je bestelt doe je er goed aan te kijken in het overzicht van 24/7 Discount voor een kortingscode van 123elektrischefietsen. Wie weet krijg je fietskorting, lentekorting, zomerkorting of wordt je fiets gratis bij je thuis bezorgd. Via 24/7 Discount shop je met ledenkorting je (elektrische) fiets en fietsaccessoires.

Korting 123elektrischefietsen

123elektrischefietsen