Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Zit jij vaak in jouw tas te rommelen omdat je van alles kwijt bent? Dan is het goed om een goede portemonnee of pasjeshouder te shoppen. Bij 123pasjeshouder.nl vind je een ruime collectie aan pasjeshouders en portemonnees voor dames, heren en kinderen waardoor jij ook jouw eigen pasjes en daardoor je administratie op orde houdt.  

Bij 123pasjeshouder.nl vind je diverse soorten pasjeshouders van leer, maar ook met een RFID-protectielaag zodat het langer mee gaat. Aluminium pasjeshouders, plastic, metaal en heel veel meer en in diverse dessins zodat je het kunt aanpassen aan je eigen stijl. Bij 123pasjeshouder.nl profiteer je van een snelle levering en kun je kiezen uit merken als Smartcaze, THUMB, Tru Virtu en meer.  

Shop online via 24/7 Discount! Alleen dan profiteer jij van ledenkorting op jouw account bij de aankoop van een goede portemonnee of pasjeshouder. Kijk snel of 123pasjeshouder.nl is aangesloten bij 24/7 Discount en blijf op de hoogte van fijne aanbiedingen, acties, kortingscodes en meer. 

Korting 123pasjeshouder.nl

123pasjeshouder.nl