Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Dé online groothandel in schoonmaakartikelen voor het toilet is 123toilet.nl. Hier koop je alles voor een schoon en fris toilet en voor frisse handen na het toiletbezoek. Je vindt hier een groot assortiment aan handdoekjes, toiletrollen, handdrogers en natuurlijk luchtverfrissers om het toilet fris achter te laten. Ook koop je hier goedkoop toiletpapier voor veelgebruik.

Je wilt natuurlijk ook dat jouw (bedrijfs) toilet het visitekaartje is en daarom koop je bij 123toilet.nl. Kijk in het assortiment, je ziet er alle bekende merken zoals Tork, Kimberly Clark, Lotus Professional  en je weet dus precies wat je nodig hebt. Bestel bijvoorbeeld vuilniszakjes, zeepdispensers, handzeep, Tork poetsrollen, spiegel reiniging en emmers. Je bestelling wordt binnen 2-3 werkdagen al geleverd en je toilet ziet er dus snel op en top uit!

Voor een schoon en fris toilet ga je naar 24/7 Discount om te profiteren van voordeel. Bekijk vandaag nog de acties en scoor je kortingscode van 123toilet.nl. Wanneer je je aanmeldt bij 24/7 Discount profiteer je direct van ledenkorting en shop je voortaan voordeliger online.

Korting 123toilet.nl

123toilet.nl