Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

247 Parking zorgt ervoor dat jouw auto tijdens jouw vakantie of zakenreis veilig en wel is geparkeerd op een parkeerplaats dicht in de buurt. Je reserveert jouw plek alvast online van te voren en je maakt gebruik van Valet Parking waardoor jij alleen maar naar de vertrekhal hoeft te rijden en je autosleutel kunt afgeven aan 247 Parking en jouw auto voor je wordt weggezet. Je kunt er zelf voor kiezen je auto gewassen en wel terug te krijgen op het moment dat jij weer bent geland, hoe lekker is dat? 

247 Parking biedt verschillende pakketten. Je kunt ervoor kiezen met Valet Parking te parkeren, maar ook kun je ervoor kiezen met een pendelbus te worden weggebracht. Kortom, alles is mogelijk. Je kunt nu eindelijk goedkoop, makkelijk en snel parkeren. 
De prijzen voor het parkeren zijn in verhouding niet hoog en je bent direct bij de vertrekhal, zodat jij kunt beginnen met jouw vakantie of zakenreis. 

Bij 24/7 Discount kun jij jouw parkeerplaats op Schiphol van te voren reserveren. Bekijk snel de mogelijkheden voor het parkeren van jouw auto via 24/7 Discount en ontvang ledenkorting op jouw reservering.

Korting 247 Parking

247 Parking