Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Bellen met de mooiste telefoons en profiteren van lage belkosten, dat doe je via 2Call. Bij 2Call kun je van diverse mobiele aanbieders een abonnement afsluiten zoals bijvoorbeeld bij Tele2, Vodafone, KPN, Ben en andere aanbieders. Je kunt kiezen uit de nieuwste telefoons van merken als Apple, Samsung, Motorola, HTC en vele andere merken. Ook kun je er nog leuke cadeaus bij krijgen.  

Niet alleen kun je bij 2Call abonnementen inclusief telefoon afsluiten, maar is het ook mogelijk om losse telefoons te kopen of SIMonly abonnementen af te sluiten. Bekijk daarom snel wat voor jou het fijnste is, want misschien heb jij nog wel een telefoon die heel goed werkt en bespaar je al gauw meer dan 50% op jouw abonnementskosten wanneer je kiest voor SIMonly. Bekijk de mogelijkheden bij 2Call voor zowel zakelijk als privé en ook voor mobiel internet op jouw tablet of laptop.  

De meest interessante mobiele aanbiedingen vind je online bij 24/7 Discount. Zo ook de leukste acties van 2Call. Zo heb je bijvoorbeeld wel eens de 50% korting actie op jouw SIMonly of krijg je leuke cadeaus bij het afsluiten van een compleet abonnement. Kijk daarom snel of er voor 2Call een actiecode beschikbaar is en profiteer direct van ledenkorting via 24/7 Discount. 

Korting 2Call

2Call