Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Korting op 50five aankopen

50five staat inmiddels bekend om alles wat te maken heeft met smart devices, bedienbaar via de smartphone. Met een breed aanbod in diverse categorieën zoals verlichting, beveiliging, klimaatbeheersing, gadgets en veel meer kun je het dagelijkse leven stukken eenvoudige maken met de producten van 50Five. Populaire merken zoals Nest, Sonos, Ring, Philips Hue zijn hier verkrijgbaar. Indien nodig kun je installatie service verwachten van de installateurs. Zo weet je zeker dat je aankoop juist en optimaal gebruikt kan worden en zul je geen frustraties hebben tijdens het installeren. Dat is lekker! Wat nog lekkerder is, is dat je via 24/7 Discount op iedere aankoop bij 50five korting krijgt.

50five kortingscode

Via 24/7 Discount kun je regelmatig rekenen op een kortingscode van 50five. Een promotiecode van 5%, te gebruiken voor het gehele assortiment, of soms een hoger percentage op specifieke productgroepen. Soms is er wel een minimale besteding.

50five installatie voucher

Zoals eerder benoemd is het mogelijk om sommige producten gratis te laten installeren. Bestel je nu een artikel dat geen gratis installateur heeft, dan kun je voor slechts € 99,- een installatie voucher bijbestellen. 50Five neemt na de aankoop contact met je op om een afspraak in te plannen. Zo word je product professioneel en vakkundig geïnstalleerd en krijg je volledige uitleg over hoe je het maximale uit je nieuwste apparaat kunt halen.

50five klantenservice

De klantenservice van 50five staat 7 dagen per week voor je klaar. Je kunt hulp krijgen bij elk smart home product, zowel voor als na de aankoop. Hier vind je direct antwoord op de meest gestelde vragen, ook bij klachten. Vind je hier niet het antwoord dat je zoekt, dan kun je bellen met de 50five klantenservice op telefoonnummer 0853330055, of contact zoeken via Messenger en Facebook. 

50five Nederland

50five is hard gegroeid en is actief in meerdere landen. Via 24/7 Discount shop je met korting bij 50five Nederland. Begin 2019 is 50five actief in Nederland, België, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Duitsland.

50five en ENGIE

ENGIE is de partner van 50five en helpt met verduurzamen. ENGIE levert 100% groene stroom, deelt technische kennis en biedt innovatieve, energiezuinige uitkomsten voor huishoudens en bedrijven. Deze samenwerking komt tot stand omdat beiden partijen ervan overtuigd zijn dat energiebesparen en smart devices hand in hand gaan. Een slim apparaat in huis helpt om je energieverbruik te verminderen. Lampen en de thermostaat, activeer zal alleen wanneer ze nodig zijn met behulp van de 50five producten.

Korting 50five

50five