Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

A-lijnrokken

Wanneer jij een modebewuste vrouw bent, mag een A-lijn rok zeker niet ontbreken binnen jouw collectie aan kleding. De lange A-lijnrokken zijn meestal geschikt voor nette gelegenheden en kun je zowel zakelijk als casual leuk combineren met mooie shirts, sweaters, blouses en meer. De A-lijnrokken zijn iets meer wijduitlopende rokken die net boven de knie vallen of juist net onder de knie. Met mooie hakken, een goed overhemd en een vlotte sjaal heb je snel een mooie zakelijke outfit.  

Casual kun je de A-lijnrokken combineren met een mooie ballerina, een leuk shirt en vind je ze in diverse prints. Ook in de effen versie is een A-lijnrok erg mooi en kun je daarin oneindig combineren met de bovenkant. Kies voor een mooie uitstraling en een mooie sandaal bij een A-lijnrok voor een leuke look in de zomer.  

A-lijnrokken shop je natuurlijk, net als je andere kleding, online via 24/7 Discount. Dan alleen profiteer je van ledenkorting op jouw account en kun jij direct online de leukste dingen shoppen bij de aangesloten webshops. Kijk snel voor het aanbod aan A-lijnrokken bij de aangesloten webshops en profiteer vandaag nog van leuke korting op jouw bestelling.