Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Een mooie en goede agenda die praktisch is ingericht is heel persoonlijk. Je hebt namelijk agenda's waarin je jouw rooster kunt bijhouden, maar ook zijn er agenda's waar je een dagindeling, weekindeling of misschien wel een maandindeling hebt. Het ligt aan wat jij doet en wat voor jou handig is, zo kan een agenda op je mobiel bijhouden ook heel handig zijn. Bij Agendasonly.com hebben ze de mooiste agenda's en organizers van Filofax, een van de grootste namen als het gaat om praktische agenda's. 

Een filofax heeft vaak een praktische indeling en meestal voor ieder wat wilt. Zo kun je er voor kiezen om 2 dagen per pagina aan te houden of wil je liever een week per pagina of twee pagina's, zo kun je gemakkelijk overzicht bewaren. Maar als je veel in je agenda schrijft, zoals huiswerk, dan is misschien één pagina per dag weer handig. Ook vind je bij Agendasonly.com leuke en handige accessoires voor je Filofax zoals een lineaal, rekenmachines en meer. 

Jouw persoonlijke agenda kun je het beste persoonlijk uitzoeken. Kijk snel voor het aanbod aan mooie agenda's via 24/7 Discount en profiteer van ledenkorting op jouw account. Shoppen wordt leuker via 24/7 Discount, want dan profiteer je van ledenkorting bij de aangesloten webshops.

Korting Agendasonly.com

Agendasonly.com