Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Heb je en vliegvakantie geboekt en ben je geconfronteerd met een vertraagde of geannuleerde vlucht? Als luchtvaart passagier heb je recht op een schadevergoeding wanneer je te maken hebt met een vertraagde vlucht (van meer dan 3 uur), een geannuleerde vlucht of een instapweigering als gevolg van een overboekte vlucht. Deze vergoedingen variëren van € 125, - tot € 600, -. AirClaims neemt je alle zorgen uit handen van brieven schrijven en het procederen bij de rechtbank.

Het mooie van AirClaims is dat de hulp die zij biedt volledig zonder risico is omdat de dienst aangeboden wordt op basis van no cure, no pay. Alleen bij succes wordt er een vast percentage van de geïncasseerde schadevergoeding in rekening gebracht, tegen een zeer scherp tarief. Kijk op de website wat AirClaims voor je kan doen en neem contact op.

Via 24/7 Discount blijf je dagelijks op de hoogte van acties en aanbiedingen van online reisorganisaties. Maar ook voor juridische hulp. Kijk of er een kortingscode via 24/7 Discount beschikbaar is en profiteer van korting bij AirClaims. Je profiteert bij 24/7 Discount bovendien van ledenkorting.

Korting AirClaims

AirClaims