Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Bij Aktiva Tours kun je terecht voor fietsreizen, wandelreizen en singlereizen. Met een groot aanbod aan reizen in verschillende landen zit jij bij Aktiva Tours helemaal goed. Met mooie bestemmingen en prachtige routes geniet jij van de cultuur van het land en maak je kennis met de lokale bevolking. Geniet samen of alleen van en reis bij Aktiva Tours.

Aktiva Tours is met name gespecialiseerd in groepsreizen en single reizen. Met single reizen ben je uiteraard niet alleen maar ga je op pad met allemaal andere leuke singles, zo beleef je jouw vakantie toch niet alleen en kom je juist dan een leuke man of vrouw tegen. Ook kun je individueel op reis en gebruik maken van het prachtige vakantie aanbod van Aktiva Tours.

Bekijk het aanbod aan vakanties van Aktiva Tours online en check of er voor jou een geschikte reis bij zit. Wanneer je via 24/7 Discount boekt, is de kans groot dat jij met een leuke korting krijgt op jouw boeking. Kijk dus snel en boek jouw vakantie vandaag nog online via Aktiva Tours. Via 24/7 Discount boek je je reizen en vakanties online met ledenkorting!

Korting Aktiva Tours

Aktiva Tours

1.50% korting
Bezoek Aktiva Tours met korting