Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Je bed opmaken was nog nooit zo makkelijk geweest als met de dekbedovertrekken van All zipped up. All zipped up heeft namelijk handige dekbedovertrekken met ritsen waardoor je jouw dekbedovertrek neerlegt, je dekbed eroverheen legt en vervolgens de rits dicht doet en je in één keer klaar bent. Hoe handig is dat? En hoeveel tijd ga er mee besparen? Je vindt de dekbedovertrekken van All zipped up in 4 verschillende kleuren te weten, blauw, crème, wit en met strepen. 

Mooie dekbedovertrekken van goede kwaliteit met aan de zijkant de rits zodat je nooit zelf op de rits ligt. Ga voor gemak en bestel jouw dekbedovertrek online bij All zipped up zodat jij direct profiteert van gemakkelijk bedden opmaken. Bestel online jouw favoriete dekbedovertrek die past bij jouw slaapkamer zodat jij binnen een korte levertijd je eigen All zipped up dekbedovertrek in huis hebt.

Heb jij een hekel aan je bed opmaken en besteed je daar liever niet heel veel tijd aan? Dan is de All zipped up dekbedovertrekset iets voor jou. Kijk snel op 24/7 Discount of er een leuke actie is voor All zipped up en profiteer vandaag nog van ledenkorting.

Korting All zipped up

All zipped up