Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Wil jij op wintersport naar Oostenrijk of Italië en heb jij geen zin om in die ellenlange files te staan maar gewoon heerlijk te ontspannen in de trein? Dan moet jij naar Alpenexpres, want hier bieden ze de beste aanbiedingen om jouw tot de deur van jouw hotel te brengen. Ideaal, want je hebt geen files en je kunt gewoon comfortabel een boekje lezen tijdens jouw reis en je profiteert van één dag langer vakantie. 

Vul in waar jij naar toe wilt, bekijk de mogelijkheden en de prijs wordt voor je berekend. Zo bespaar je op de hoge kosten van tol, brandstof en kun je heerlijk slapen in de trein zodat jij zodra je op jouw bestemming bent gelijk de latten aan kunt doen om van die berg af te glijden. Het is mogelijk om in de trein een uitgebreid ontbijt te krijgen en verschillende coupes te boeken voor een fijne slaapplek. 

De wintersport wordt een stuk leuker zonder de autostress. Kijk daarom snel bij 24/7 Discount en boek jouw reis naar wintersport in Oostenrijk of Italië via Alpenexpres en profiteer van de vele voordelen zoals ontbijten, slapen en tot aan de deur van je hotel gebracht worden. Profiteer via 24/7 Discount van ledenkorting op jouw boeking bij Alpenexpres.

Korting Alpenexpres

Alpenexpres