Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Amsterdam Lake District Tours discount code

Met Amsterdam Lake District Tours ontdek je Nederland tijdens rondleidingen door ervaren gidsen én in kleine groepen. Wil je het platteland ontdekken of de tulpenvelden bewonderen? Boek online bij Amsterdam Lake District Tours en gebruik een geldige kortingscode voor extra voordeel. Wil je altijd met voordeel je rondleiding of andere uitjes boeken? Meld je dan snel aan bij 24/7 discount en mis nooit meer een korting of leuke actie.

Amsterdam Lake District Tours day tours

Het Amsterdam Lake District vind je op een uur rijden vanaf Amsterdam. Het is het waterrijke gebied in Friesland. Je vindt hier sloten, kanalen, vijvers, meren en rivieren. Boek online de mooiste day tours in het lake district, de tulpenvelden, platteland of UNESCO erfgoedtours. Bekijk welke tour jij wilt maken en boek eenvoudig voor een datum die jou uitkomt. Met Amsterdam Lake District Tours maak je de meest fantastische day tours om Nederland te ontdekken.

Country Side day tours

Breng een hele dag door op het Nederlandse platteland met weilanden en koeien, prachtige molens, dijken en vergezichten. Op deze manier leer je het platteland van Nederland goed kennen. Na de tour heb je een goed beeld van het Nederlandse platteland met haar schoonheid en rust. Kijk welke data beschikbaar zijn en waag je ook buiten de gebaande paden tijdens een heerlijke plattelandstour!

Giethoorn day tours

Boek je Giethoorn daytour en ontdek hoe mooi Giethoorn en de omgeving is. In een kleine groep ga je vanuit Amsterdam vroeg in de ochtend naar Giethoorn. Je bezoekt de wereldberoemde omsluitdijk en een werkende windmolen waarbij de molenaar je rondleidt en je alles vertelt over de windmolens. En natuurlijk mag een rondvaart in Giethoorn niet ontbreken tijdens deze mooie day tour. Je maakt een boottour van maar liefst 1 uur door het idyllische Giethoorn.

Tulip fields day tour

Boek de Tulpentour en maak veel bijzondere en kleurrijke foto’ s van prachtig gekleurde velden van paars tot geel, oranje en rood. Ontdek een van de vele pittoreske dorpjes tijdens deze day tour met rondleiding door een lokale gids zodat je meer van Nederland leert. Een heerlijke lunch is inbegrepen in deze Tulip fields day tour. De tour is zeven dag per week te boeken voor maar € 149,-  en voor kinderen van 4 tot 13 jaar € 139, - Kijk voor de beschikbare data en tijden en ga mee met deze tour!

Review Amsterdam Lake District Tour

Als toerist mag een tour bij Amsterdam Lake District Tours niet ontbreken. Natuurlijk wil je weten wat anderen van deze tours vonden. Lees daarom de verschillende reviews van de gasten zodat je weet wat je kan verwachten. Oordeel zelf en laat ook een review achter na je ervaring met Amsterdam Lake District Tours. Je vindt ervaringen in de webshop van Amsterdam Lake District Tours.

Korting Amsterdam Lake District Tours

Amsterdam Lake District Tours

8.75% korting
Bezoek Amsterdam Lake District Tours met korting