Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

De Anderzorg basispremie in 2020 is € 110,- per maand bij € 385,- eigen risico. Verhoog je het eigen risico maximaal dan ontvang je korting op de premie en betaal je slechts € 85,- per maand.

In Nederland is iedereen verplicht een Basisverzekering af te sluiten. Voor die Basisverzekering betaal je bij Anderzorg geen eurocent te veel. Anderzorg is één van de verzekeraars waar je heel voordelig een verzekering kunt afsluiten met uitgebreide pakketten aan aanvullende verzekeringen. Zo heb je Anderzorg Budget, Anderzorg Jong pakket, Anderzorg Extra en Anderzorg Tand. Ook kun je zelf een pakket samenstellen.

Combineer je tandheelkunde met fysiotherapie? Dan profiteer je van 10% combinatiekorting! Kies er Werelddekking bij en ontvang ook daar 10% korting op. Door samenwerking met ruim 35.000 zorgaanbieders zoals huisartsen, specialisten en ziekenhuizen heb je dus voldoende vrijheid om zelf een zorgaanbieder te kiezen. Dat kan met de zorgvinder welke je op de website van Anderzorg kunt gebruiken.

Korting Anderzorg via Zorgkiezer

Anderzorg via Zorgkiezer