Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Ansichtkaarten

Op vakantie, dat willen we allemaal en waar we nu heel vaak even de telefoon pakken om een berichtje te sturen met een foto, werd vroeger vaak een ansichtkaart geschreven met daarop hoe fantastisch het allemaal wel niet is op de vakantiebestemming. Nog steeds vinden mensen het heel leuk om mooie ansichtkaarten te ontvangen, dus waarom zou je er mee stoppen?

Ansichtkaarten zijn kaarten met op de voorkant een afbeelding van bijvoorbeeld de vakantiebestemming, maar ook van dieren, leuke quotes en meer en op de achterkant de mogelijkheid het adres te schrijven en een korte bondige tekst. Het enige wat je dan nog moet doen is een postzegel opplakken en de kaart wordt bezorgd vanaf het moment dat jij hem in de brievenbus hebt gedaan.
 

Mooie ansichtkaarten kun je zelf laten maken met een leuke foto of je kiest voor voorgedrukte exemplaren. Je kunt ervoor kiezen ze direct te laten versturen vanuit de webshop, maar ook thuis te laten bezorgen en dan te schrijven, dat maakt het net iets persoonlijker. Shop jouw ansichtkaarten in ieder geval online via 24/7 Discount want dan profiteer je van ledenkorting op jouw account.

Greetz
5.25% korting

Maak iemand blij met een leuke wenskaart die je verstuurd via Greetz. Bij Greetz vind je de leukste...

Bezoek Greetz met korting