Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Wanneer je houdt van mooie producten in jouw interieur, dan is Antiekendesign.com de webshop voor jou. Hier vind je een ruim assortiment aan mooie interieurspullen van stoelen, banken, meubels, vazen en meer in antieke vorm, maar ook in design. Kortom, voor ieder wat wils. De webshop Antiekendesign.com is ontstaan vanuit een fysieke antiekwinkel Amorini waar ze antieke stukken verkopen vanuit heel Europa. Er wordt veel gekeken naar producten in het buitenland welke vervolgens naar Nederland worden gebracht om op te knappen.

Bij Antiekendesign.com vind je diverse producten als spiegels, stoelen, banken, oude bureaus, kasten, lampen en meer in antiek design. Je kunt gemakkelijk en snel online bestellen, maar ook kun je naar de winkel zelf om de mooiste producten te bekijken. Ieder meubel, ieder product is een ware toevoeging aan je interieur. 

Wil jij mooie interieurproducten in huis van goede kwaliteit met een vleugje antiek? Kijk dan eens bij Antiekendesign.com en vind daar mooie pronkstukken. Kijk snel op 24/7 Discount of er een actie online staat voor Antiekendesign.com en bestel direct online met ledenkorting.

Korting Antiekendesign.com

Antiekendesign.com