Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Apvest is een professioneel risico- en beleggingsysteem die eenvoudig in gebruik is en toegankelijk is voor particuliere beleggers. Bij Apvest krijg je zinvolle informatie over het risico van aandelenportefeuilles zodat jij direct weet waarin je investeert. Apvest berekent de risico's, en jij belegt! Ideaal, zodat jij direct weet wat je doet en ook weet waar de risico's liggen op dat moment. 

Wanneer jij je aanmeldt bij Apvest, krijg je inzicht in de Risico monitor. Hier krijg je een overzicht van het risico en de verwachte waardeontwikkeling per portefeuille. Ook kun je binnen de Apvest Optimeser jouw portefeuilles optimaliseren en krijg je een overzicht van de beste risico/rendement verhouding. Kortom, beleggen doe je via de beleggingstool van Apvest, speciaal ontwikkelt voor particulieren. 

Wil jij investeren en beleggen? Kijk dan goed bij welke partij je dit doet. Laat je goed informeren en kijk waar het mogelijk is via 24/7 Discount. Profiteer via 24/7 Discount van ledenkorting wanneer jij je aanmeldt bij één van de aangesloten organisaties.

Korting Apvest

Apvest