Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

De Ardennen is één van de mooiste gebieden met bergen en dalen waar je heerlijk kunt genieten van een welverdiend weekendje weg met vrienden of langer met je familie, je gezin of iemand anders. De prachtige villa’s die je via ArdennenXL kunt huren zijn stuk voor stuk prachtig en je kunt zelf bepalen of je voor extreem luxe gaat of voor een basic huis. Huur jouw villa online bij ArdennenXL en geniet van de prachtige omgeving, de leukste plaatsen en van puur natuur in één van de mooie vakantiewoningen.  

Bij ArdennenXL kun je mooie vakantiehuizen huren met bijvoorbeeld een zwembad, sauna, jacuzzi of andere faciliteiten. Kies voor een grote villa, een kasteel of een boerderij wanneer je met een grote groep bent of ga voor een kleinschalig gezellig huisje wanneer je samen met jouw gezin op vakantie gaat. Boeken gaat heel makkelijk en zoeken nog veel makkelijker. Zoek de omgeving waar je heen wilt, de plaats en de leukste vakantiewoningen komen tevoorschijn aan de hand van jouw wensen.  


De Ardennen verdienen aandacht, van jou of misschien wel andersom. Jij verdient aandacht van de Ardennen, want niets is heerlijk dan even lekker op vakantie naar deze prachtige omgeving. Boek jouw vakantie online via ArdennenXL en blijf via 24/7 Discount op de hoogte van interessante acties zoals lastminutes of bijvoorbeeld 7 nachten voor 6 nachten en profiteer daarnaast op 24/7 Discount van ledenkorting.

Korting ArdennenXL

ArdennenXL