Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Atoomstroom is een Nederlands energiebedrijf die kernenergie levert. De filosofie van Atoomstroom is dat de consument heel goed in staat is om voor- en nadelen van kernenergie af te wegen en een bewuste keuze te maken. Kernenergie is goedkoop, heeft een stabiele prijs en is inzetbaar op een grootschalig terrein.

Op de website van Atoomstroom vind je de producten en tarieven voor verschillende contracten zoals en flexibel contract, een contract voor een jaar of een contract voor drie jaar. Zo heb je al een flexibel contract voor slechts 5,50 cent per kWh en betaal je maar € 5,99 vast recht per maand. Wil je ook weten welke energie tarieven je bij Atoomstroom betaalt? Kijk dan vandaag nog op de website en meld je gelijk aan. Atoomstroom regelt de volledige overstap. Je hoeft alleen je meterstanden maar door te geven.

24/7 Discount heeft vaak goede deals voor energieleveranciers op de website geplaatst. Het loont de moeite om dit in de gaten te houden, zeker als je van plan bent over te stappen. Kijk of er een actie of aanbieding van Atoomstroom tussen staat waarmee je voordeel hebt. Via 24/7 Discount ben je voordelig uit met je energie met ledenkorting.

Korting Atoomstroom

Atoomstroom