Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Heb jij een eigen auto en wil jij graag op vakantie naar Livorno (Toscana), de Côte d'Azur, Alessandria of Slovenië, maar heb jij geen zin in filestress en weinig slaap tijdens de reis? Dan is de Autoslaaptrein de oplossing. Met de Autoslaaptrein kun je de gemakkelijk en snel naar jouw vakantiebestemming en rijdt je vervolgens op de plaats van bestemming verder met jouw auto. Naast dat jouw auto wordt vervoerd, kun jij in één van de coupes heerlijk jouw favoriete boek lezen, lekker slapen, eten en meer. Je krijgt onderweg diner en ontbijt. 

Aan boord van de Autoslaaptrein is er een keuze uit drie verschillende soorten coupés; een 6-persoons couchette, 4-persoons couchette en een 2/3-persoons SlaapComfort. De passagier kan ervoor kiezen om een losse plaats te boeken maar wanneer er meer privacy gewenst is bestaat er de mogelijkheid om een privé coupe te boeken. Alle maaltijden zijn inbegrepen, zowel een diner in uw coupé als een ontbijt.

Snel op jouw vakantiebestemming aankomen zonder de filestress en slaaptekort? Ga dan naar Autoslaaptrein en profiteer vandaag nog van fijne tarieven. Ook betaal je nu geen tol op de tolwegen en bespaar je ook op je brandstof. Ga daarom snel naar Autoslaaptrein via 24/7 Discount en profiteer van ledenkorting op jouw account.

Korting Autoslaaptrein

Autoslaaptrein