Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Je wilt je pc en laptop natuurlijk zo goed mogelijk beveiligen tegen virussen en malware. Hiervoor ga je naar de website van AVG.com. AVG.com beschermt al meer dan 200.000.000 actieve gebruikers. Met AVG.com zorg je voor antivirus, online bescherming en privacy bescherming op je laptop en pc.

Kijk snel op de website van AVG.com en probeer AVG AntiVirus Free door deze eenvoudig te downloaden. Met dit programma ben je beschermd tegen virussen. Wil je ook een waarschuwing tegen gevaarlijke internetkoppelingen en een blokkering voor onveilige downloads? Dat kan met de AVG AntiVirus voor slechts € 29,99 en je geniet van een gratis proefversie van 30 dagen. Voor € 44,99 heb je het complete pakket met verbeterde Firewall die je beschermt terwijl je online winkelt of bankiert.

Veiligheid gaat boven alles, dat geldt ook voor je laptop en pc. Kijk via 24/7 Discount voor een actiecode van AVG.com en bestel een antivirus programma met korting. Via 24/7 Discount blijf je dagelijks op de hoogte van online kortingsacties bij computerwinkels voor hardware of software. Bovendien profteer je van ledenkorting via 24/7 Discount. Lekker voordelig!

Korting AVG

AVG