Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Avis coupon Europe

Wanneer je zorgeloos een auto wilt huren, dan ga je naar Avis. Avis biedt gemak voor als je een auto wilt huren voor je reis, voor je werk of voor een vakantie van een paar weken. Je huurt bijvoorbeeld een auto vanaf het vliegveld om je reis te beginnen op je vakantiebestemming. Heb je een dag een auto nodig voor je werk? Avis biedt uitkomst. Je kan wereldwijd gebruik maken van de diensten van Avis, dus of je nou in Groningen een auto nodig hebt of in Barcelona of op Aruba. Reserveer online je auto en gebruik bij het afrekenen een Avis coupon Europe code. Met zo’n code kan je korting krijgen op de huurprijs. Geen geldige code gevonden? Geen nood, ga via 24/7 Discount naar de Avis website en boek je auto. Via 24/7 Discount spaar je namelijk voor ledenkorting in elke shop die je via hun bezoekt en aankopen of boekingen doet.

Avis autoverhuur vergelijken

Bij Avis kan je op eenvoudige manier verschillende type auto’s vergelijken. Zoek je een kleine stadsauto of een ruime 5-persoons stationwagen? In de webshop kan je een selectie maken voor de periode dat je een auto nodig hebt en je ziet gelijk informatie over de auto en de totaalprijs. Je weet zo hoeveel koffers je mee kunt nemen, of de auto handgeschakeld of een automaat is en of het een benzine of een diesel uitvoering is. Een goede vergelijk zonder verrassingen!

Tijdelijke actie: 7 dagen huren, 5 betalen

Huur nu lekker voor 7 dagen een auto bij Avis en betaal slechts voor 5 dagen. Wauw, wat een super actie van Avis!  En deze actie is geldig in Nederland en de rest van Europa.  Ga deze zomer nog lekker een week toeren door Europa en betaal slechts 5 dagen. Bekijk de aanbieding, selecteer je datum en ophaallocatie, zoals Praag of Barcelona en boek snel voor de actie afgelopen is. Fijne vakantie!

Populaire locaties: Curaçao & Ibiza

Wist je dat er een aantal locaties zijn die erg populair zijn om een auto te huren? Curaçao en Ibiza zijn twee van zulke locaties. Hoe lekker is het om bijvoorbeeld zorgeloos op Ibiza rond te toeren in een auto en zo het eiland te verkennen? Je kan ook hier op verschillende locaties een auto huren. Kijk bij Avis op de website wat voor auto je op Curaçao en Ibiza kunt huren en wat dat kost. Zo kun je vast je planning maken voor je roadtrip. Heerlijk idee toch?

Auto huren zonder creditcard niet gebruikelijk

Met een uitgebreid wagenpark reserveer je heel gemakkelijk je huurauto online bij Avis. Ook kun je je reservering en boeking altijd inzien en wijzigen of je factuur opvragen via je account. De boeking betalen gaat heel eenvoudig met je creditcard. Boek dus vandaag nog je huurauto voor je vakantie en betaal met je creditcard.

Kilometervrij auto huren

Wanneer je een auto huurt wordt het maximale aantal kilometers vastgesteld door de verhuurlocatie in het land waar je de auto huurt. Bij Avis weet je altijd het aantal vrije kilometers wanneer je boekt. Je ziet bijvoorbeeld bij je reservering gelijk of de huur inclusief onbeperkt aantal kilometers is. Het is raadzaam om voor het reserveren de algemene voorwaarden door te nemen. In de voorwaarden staat namelijk alles wat je moet weten voor je met je reis begint.

Korting Avis

Avis

4.00% korting
Bezoek Avis met korting