Axitrans.eu kortingscode september 2023

1.00% korting
Bol.com korting

Axitrans Oksels Roller | bol.com

https://www.bol.com/nl/nl/p/axitrans-oksels-roller/9200000071053611/
Gevonden in: Bol.com kortingscode

Axitrans is speciaal ontwikkeld om overvloedige transpiratie op een zeer effectieve en praktische manier tegen te gaan, zowel voor medische toepassingen als voor dagelijkse ongemakken. Na tweemaal aanbrengen geeft Axitrans een volledige bescherming gedurende 7 tot 10 dagen. De roller van 20 ml is voldoende voor verschillende maanden.

1.75% korting

Axitrans | PharmaMarket

https://www.pharmamarket.nl/merken/axitrans.html

Axitrans is een kostbaar, doeltreffend en praktisch hulpmiddel! voor mensen die met transpiratieproblemen te maken hebben, Axitrans heeft een originele samenstelling met de volgende voordelen: het actieve bestanddeel van Axitrans is zesvoudig gehydrateerd aluminimchloride.

1.00% korting

AXITRANS Online Bestellen / Kopen - 24PHARMA

https://www.24pharma.nl/merken-a-z/Axitrans

Bestel Hier → AXITRANS Spray of Rollers → bij 24pharma Online Drogist / Apotheek → Gratis Bezorging Vanaf 39 € → Advies Door Gediplomeerde Apothekers → Hoge Korting op Alle Producten

1.75% korting
Farmaline korting

Axitrans online bestellen | Anti-transpiranten met gerichte werking

https://www.farmaline.nl/drogisterij/producten/axitrans/

Axitrans is hét gamma tegen transpiratie. Zeg vaarwel tegen okselvijvers dankzij de sterke anti-transpirerende werking van hun deodorants. Ook voor voet-, hand- en lichaamshygiëne kan je bij dit merk terecht.

1.75% korting
Farmaline korting

Axitrans Anti-Transpirant Spray Voeten 30 ml - Apotheek Online

https://www.farmaline.nl/drogisterij/bestellen/axitrans-voetspray-30-ml/

Een volledige oplossing voor een perfecte voethygiëne omdat Axitrans de overmatige secretie van transpiratie, de maceratie en de geurtjes doeltreffend tegengaat. Het unieke transpiratieremmende effect van Axitrans, terwijl Crinipan de hinderlijke geurtjes onder controle brengt. Een langdurig effect, wat het aantal applicaties per week vermindert.

6.00% korting

Axitrans Anti-Transpiratie - Officiële webshop | Axitrans

https://axitrans.eu/

Axitrans is al meer dan 40 jaar dé betrouwbare referentie in de markt om overmatig zweten of hyperhidrosis tegen te gaan. Hierdoor zijn we niet enkel partner van gezondheidsprofessionals, dermatologen en apotheken, maar zeker en vooral ook van jullie.

6.00% korting

Axitrans Roller tegen overmatig zweten & transpiratie onder de oksels ...

https://axitrans.eu/products/roller-tegen-overmatig-zweten

Axitrans roller is speciaal ontwikkeld om overmatig zweten of hyperhidrose onder de oksels op een krachtige en effectieve manier te stoppen. Werkt tot wel 10 dagen Normale huid Klinisch bewezen Onmiddellijk effect Krachtig en doeltreffend Aanbevolen door dermatologen - + In winkelmandje € 13,29 € 18,99 Veilige betaling gegarandeerd

6.00% korting

Axitrans Lotion tegen overmatige transpiratie / zweten onder de oksels ...

https://axitrans.eu/products/lotion-tegen-overmatig-zweten

Lotion normale huid - 50ml. Axitrans lotion is speciaal ontwikkeld om overmatig zweten op het lichaam tegen te gaan. Je kan de lotion op meeste lichaamszones gebruiken. Deze versie voor gewone huid is krachtig en effectief. Werkt tot wel 10 dagen. Normale huid.

6.00% korting

Collecties – Axitrans

https://nl.axitrans.eu/collections

De Axitrans roller en lotion voor de gevoelige huid zijn speciaal ontworpen om overmatige transpiratie... Handen De Axitrans doekjes voor klamme handen zijn speciaal ontworpen om overmatige transpiratie van de handen...

6.00% korting

Collecties | Axitrans

https://axitrans.eu/collections

Op zoek naar een oplossing om dagelijks het overmatig zweten extra mee aan te pakken? Axitrans bodywash biedt de perfecte behandeling voor een langdurig droog, fris gevoel van de huid en is geschikt voor het ganse lichaam.

Bekijk consumentenreviews over axitrans.eu | 2 van 4 - Trustpilot

https://nl.trustpilot.com/review/axitrans.eu?page=2

Axitrans is speciaal ontwikkeld om overmatige transpiratie tegen te gaan, in geval van dagelijkse ongemakken door hogere temperaturen of momenten van nervositeiten/of stress. Of voor behandeling van medische aandoeningen zoals HYPERHIDROSE of overmatig zweten.

Bekijk consumentenreviews over axitrans.eu | 3 van 4 - Trustpilot

https://nl.trustpilot.com/review/axitrans.eu?page=3

Kun je je vinden in de 4-sterrenscore van Axitrans? Bekijk wat 80 anderen hebben geschreven en deel je eigen ervaring. | Bekijk 41-60 van de 76 reviews

Axitrans reviews | Bekijk consumentenreviews over axitrans.eu - Trustpilot

https://nl.trustpilot.com/review/axitrans.eu

De 10 dagen no niet zweten claim heeft enkel betrekking op onze antitranspirante producten , de roller ( voor oksels) en de lotion ( lichaam) . Indien u nog meer vragen heeft , geef dan gerust een seintje op info@axitrans.eu, dan probeer ik u verder te helpen. Vriendelijke groeten, Sabine van Axitrans

Axitrans producten kopen / bestellen bij online apotheek Viata.

https://www.viata.nl/axitrans-nl

Axitrans producten kopen / bestellen bij online apotheek Viata. Promo Zon Pigmentvlekken Schimmelinfectie Zware benen Stoppen met roken Contact 085/016 08 96 Ma - Vr 9u - 17u30u (woensdag tot 17u) Bel ons Stuur bericht Home Axitrans Verfijn selectie Gekozen filters Axitrans Aflevervorm Spray Pakket Roll-on Doekjes Douchegel Verzorging van Lichaam

Axitrans » Ervaringen voor en door klanten in 2023 - NederlandReview

https://nederlandreview.nl/online-shoppen/nlaxitranseu-ervaringen-beoordelingen-reviews

Axitrans. Heb jij vaak last van zweet? Zou je graag anti-zweet producten kopen? Dan is Axitrans wellicht een interessante organisatie voor jou. Bekijk via NederlandReview welke ervaringen er bij deze organisatie bekend zijn. Je leest hier puur en alleen objectieve en onafhankelijk bedrijfsreviews. Wat is Axitrans?

Nl.axitrans.eu | Nederland (NL) | Gezondheid en verzorging

https://tradetracker.com/nl/campaigns/nl/gezondheid-en-verzorging-15/nl-axitrans-eu-35869/

Met 40 jaar ervaring en meer dan 2000 apothekers die nl.axitrans.eu vertrouwen, is nl.axitrans.eu een gevestigde waarde. Via de officiële webshop van nl.axitrans.eu koopt de bezoeker rechtstreeks aan bij het merk, waardoor mooie kortingen en promoties te verkijgen zijn.

Axitrans - Bestkoop voor de beste koopjes

https://www.bestkoop.eu/gezond-en-verzorging/axitrans/

- nl.axitrans.eu is dé referentie, met een bewezen track record. Bovendien wordt er vaak naar nl.axitrans.eu doorverwezen door artsen en dermatologen.nl.axitrans.eu is dé referentie op het vlak van overmatig zweten tegen gaan. Met 40 jaar ervaring en meer dan 2000 apothekers die nl.axitrans.eu vertrouwen, is nl.axitrans.eu een gevestigde waarde.