Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Het grootste boekingsplatform voor de Health en Body & Mind branche is Azenda.com. Bij Azenda.com willen ze dat je je goed voelt. Zo kun je eenvoudig een afspraak maken bij jou in de buurt voor bijvoorbeeld stressklachten, hoofdpijn, onzekerheid of negatieve bijwerkingen van een chronische ziekte. Alles voor een gezonde vitaliteit van je lichaam en je geest.

Op de website van Azenda.com vind je verschillende behandelingen per categorie. Zoek bijvoorbeeld op Massage, Psycholoog, Voeding, Acupunctuur, Coaching, Healing of Meditatie & Mindfulness. Je vult eenvoudig je postcode of woonplaats in en de dag dat je een behandeling wenst. Met een klik op de knop vind je vervolgens allemaal therapeuten en deskundigen die beschikbaar zijn. Bij elke behandelaar vind je uitgebreide informatie en de prijs voor een consult.

Boek eenvoudig je psycholoog of coach bij jou in de buurt met korting via 24/7 Discount. Kijk of er een kortingscode van Azenda.com tussen staat en maak gelijk een afspraak. Via 24/7 Discount weet je altijd bij welke online winkels of therapeuten je korting kan krijgen en wanneer je je aanmeldt profiteer je gelijk al van ledenkorting.

Korting Azenda.com

Azenda.com