Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Koude voeten is iets wat jij niet prettig vindt en jouw kleine ook niet, want weet je dat jouw kleine uk de temperatuur van zijn/haar lichaam nog niet goed zelf kan regelen? Wanneer hij/zij dan koude voeten heeft wordt het nog moeilijker de eigen temperatuur te regelen. Bij Baby Slofje vind je de leukste slofjes voor baby's, van zachtroze tot lief blauw, of natuurlijk unisex, voor wanneer je nog niet weet wat het wordt. De voetjes kunnen wel wat bescherming gebruiken en met de slofjes van Baby Slofje regel jij dat zelf. 

Laat die voetjes lekker warm en trappelen met leuke Baby Slofje(s) en kleine schoentjes die je via Baby Slofje kunt kopen. Kijk snel naar de collectie aan leuke slofjes en schoentjes voor als ze gaan lopen. Kies voor een goede ondergrond aan schoenen zodat ze de eerste stapjes goed kunnen maken. Bij een bestelling hoger dan € 50,- betaal je bij Baby Slofje geen verzendkosten en doorgaans wordt je bestelling binnen 48 uur bezorgd. 

De voetjes van je kind goed warm houden en een goede basis creëren voor het lopen doe je met goede schoentjes en lekkere warme slofjes. Bekijk snel het aanbod aan leuke slofjes op Baby Slofje en bestel direct online via 24/7 Discount zodat je ledenkorting ontvangt. 

Korting Baby Slofje

Baby Slofje