Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Kortingscode Backpackflags

Ben je een echte backpacker en reis je de hele wereld rond? Wat is er dan leuker om van alle landen waar je geweest bent een vlaggetje op je rugzak te naaien? Bij Backpackflags vind je meer dan 290 vlaggen. Leuk om van elk land een vlaggetje te kopen. En je kan in deze webshop niet alleen vlaggetjes kopen, maar ook je reisverhalen delen met andere backpackers. Heel leuk om de verhalen van andere reizigers te lezen en jouw ervaringen te delen natuurlijk. Voor € 3, - heb je al een vlaggetje van het land waar jij geweest bent. Wanneer je vlaggetjes bestelt grijp je natuurlijk graag een kortingscode. Met de kortingscode wordt je bestelling nog voordeliger! Is er even geen kortingscode van Backpackflags beschikbaar, dan meld je je gewoon direct aan bij 24/7 Discount. Hiermee mis je namelijk nooit meer een actie of andere leuke aanbieding. 24/7 Discount houdt je op de hoogte van de beste webshops en de beste korting. Via 24/7 Discount spaar je direct voor ledenkorting en dat kan lekker op lopen.

€ 25,- of meer = 10% korting

Bestel je voor € 25,- of meer aan vlaggetjes in de webshop van Backpackflags, dan heb je een lekkere korting van 10% te pakken. Heb je heel Europa al doorkruist? Shop dan snel je vlaggetjes van de landen in Europa waar jij geweest bent en ontvang de 10% korting direct bij je bestelling. Ga je dit jaar nog richting Azië? Bestel dan alvast de vlaggetjes en naai ze voor vertrek op je backpack. Staat stoer en hoef je ze na die tijd niet meer op je rugzak te naaien.

€ 2,50 Verzendkosten korting vanaf € 25,-

Wanneer je rugzakvlaggetjes bestelt bij Backpackflags betaal je € 2,50 verzendkosten. Bij een bestelling van 9 vlaggen of meer heb je al voordeel in de verzendkosten. Heb je namelijk een bestelling van € 25, - of meer? Dan ontvang je deze korting. Het loont dus de moeite om meerdere vlaggetjes voor op je rugzak te bestellen. Laat ook zien waar je geweest bent en geniet van elke reis die je maakt en waar je al geweest bent.

Backpack versieren

Het staat natuurlijk supercool wanneer jij op reis bent met een backpack vol met vlaggetjes. Wedden dat mensen je aanspreken en vragen stellen over de vlaggen en landen waar jij allemaal al geweest bent? Met een backpack vol met vlaggetjes heb je zo contact met andere reizigers en komen de reisverhalen los. Versier je rugzak met vlaggetjes van Backpackflags en deel je ervaringen met anderen. Je vindt er heel gemakkelijk de vlaggen van de landen waar jij naar op zoek bent met de selectie van werelddelen of de eenvoudige zoekfunctie in de webshop. En als je je afvraagt hoe je de vlaggetjes op je rugzak bevestigt, dan geeft Backbackflags je antwoord. In de webshop vind je namelijk een tutorial waarin heel duidelijk wordt uitgelegd hoe je de vlaggetjes op je rugzak naait. Na het bekijken van deze tutorial ben je een pro in het vastnaaien van de rugzakvlaggetjes. Je oma kan het niet beter!

Mini vlaggetjes Europa, Azië, Oceanië en meer

Je kan bijna geen landenvlag bedenken die ze niet hebben bij Backpackflags. Meer dan 290 vlaggen from all over the world. Dus in welk land je ook geweest bent in Europa, Azië, Afrika of Oceanië, bestel je rugzakvlaggetjes bij Backpackflags en maak ze op je rugzak vast. Reis de wereld rond met mini vlaggetjes op je rugzak van alle landen waar je al geweest bent.

Backpackflags ervaringen en reviews

Je kan van elke webshop ervaringen en reviews lezen op internet. Ook van Backpackflags kun je beoordelingen vinden. Altijd fijn om te weten wat andere klanten van een webshop en de producten vinden. Je laat natuurlijk zelf ook een review achter van jouw ervaring met Backpackflags. Zo help je anderen ook weer een goede keuze te maken.

Korting Backpackflags

Backpackflags

Bezoek Backpackflags