Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Heerlijk onder de douche of in bad en genieten van je favoriete muziek? Dat is mogelijk met een radio of cd speler die ook echt waterdicht is. Bij Badkamerradio.nl vind je de beste radio’s en cd-spelers voor onder de douche. Badkamerradio.nl, de site met uitsluitend spatwaterdichte producten! Alle artikelen op deze site zijn speciaal ontworpen voor vochtige ruimtes zoals badkamers, sauna's, zwembaden en boten.

Kijk eens in de webshop van Badkamerradio.nl en vind er een uitgebreid assortiment. Naast radio’s vind je er ook speakers, wasmanden, verlichting, muurkranen, spiegels en wastafels. JE betaalt veilig en eenvoudig via iDeal of PayPal. Je bestelling wordt zo snel mogelijk afgeleverd zodat jij kunt genieten van een Happy Hour in the Shower!  Tot snel dus bij Badkamerradio.nl.


Accessoires voor de badkamer nodig? Kijk op 24/7 Discount waar jij het beste terecht kunt voor jouw badkamermeubels en accessoires zoals radio’s en verlichting en blijf op de hoogte van de leukste aanbiedingen. Profiteer van ledenkorting wanneer je via 24/7 Discount besteld. Kijk snel of er voor Badkamerradio.nl een actiecode beschikbaar is en shop direct online met ledenkorting.

Korting Badkamerradio.nl

Badkamerradio.nl

2.50% korting
Bezoek Badkamerradio.nl met korting