Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

TV kijken vanuit je ligbad kan op een zeer veilige manier, met de televisie speciaal voor in de badkamer of keuken zonder dat je je  druk hoeft te maken over vochtige lucht. Zelfs de afstandsbediening kun je gewoon met natte handen bedienen. Kijk eens in de webshop van Badkamertelevisie.nl en vind er een breed assortiment.

Badkamertelevisie.nl maakt het mogelijk om naar je favoriete soap, een lekker filmpje of het late nieuws te kijken terwijl je heerlijk ontspant in bad. Badkamertelevisie.nl is de eerste Nederlandse webhop die dit mogelijk maakt en verkoopt o.a. de TileVision 'Dé Badkamertelevisie' en ook een waterdichte dvd-speler. Wil je kijken hoe deze tv werkt? Ga dan naar de showroom in Almere en ontdek het plezier van televisie kijken in bad.

Ben je op zoek naar accessoires voor de badkamer? Of wil je lekker lui televisie kijken vanuit bad? Kijk dan bij Badkamertelevisie.nl en vind hier tv’s speciaal voor in vochtige ruimtes. Kijk eerst of er een kortingscode via 24/7 Discount beschikbaar is en bestel online via ledenkorting.

Korting Badkamertelevisie.nl

Badkamertelevisie.nl

5.00% korting
Bezoek Badkamertelevisie.nl met korting