Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Wereldwijd raken er ieder uur 3000 koffers kwijt. Laat jou dat niet overkomen en raak nooit meer je bagage kwijt met het Trace Me bagagelabel. Bescherm je bagage tegen verlies en diefstal. Hoe werkt het? Het Trace Me Luggagetracker bagagelabel is een label ter grootte van een creditcard, met een uniek serienummer & streepjescode, dat je met de bijgeleverde strip aan je bagage bevestigd. Wanneer je een Trace Me bagagelabel aan je koffer hebt bevestigd, is je koffer wereldwijd traceerbaar op iedere luchthaven.

Wanneer je op reis bent en je koffer raakt zoek, scant het luchtvaartpersoneel je bagagelabel, en ontvang je een SMS- en emailbericht met de locatie van je koffer. Automatisch & geheel kosteloos. Bij Bagagelabel vind je diverse producten die je bagage beschermen tegen beschadiging of tegen verlies wanneer deze per ongeluk op een verkeerde bestemming aankomt. Ga je binnenkort op reis? Kijk dan voor de bagagelabel in de webshop.

Blijf altijd op de hoogte van acties en aanbiedingen van online reis- en bagagewinkels. Bestel unieke bagagelabels in de webshop van Bagagelabel. Kijk eerst bij 24/7 Discount of er een kortingscode beschikbaar is en bestel met korting. Via 24/7 Discount bestel je online je reisproducten met ledenkorting!

Korting Bagagelabel

Bagagelabel