Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Kleur in de tuin krijg je met de mooiste bloemen en planten van Bakker Hillegom. En niet alleen kleur maar ook groene planten, terrasplanten en groente en  fruit bomen. Tuininspiratie, groene vingers en decoratie, wat wil je nog meer! Baker Hillegom is al jarenlang leverancier van de beste bloemen, planten en zaden. En nu heel gemakkelijk via de website te bestellen.

In de webshop is het heerlijk winkelen. Je vindt er productinformatie, tuinadvies en natuurlijk bestel je alles voor je tuin, terras of balkon. Want hoe groot of klein je tuin ook is, Bakker Hillegom heeft producten voor elke m2. Bakker Hillegom geeft tot 5 jaar groei en bloei garantie op meerderjarige winterharde planten en struiken en tot 1 jaar garantie op zaden en bloembollen. Je bestelt gemakkelijk en betaalt veilig via iDeal, Mastercard of Visa.


Wil je ook altijd korting op je online bestellingen ontvangen? Shop dan voortaan online via 24/7 Discount. Hier kom je aantrekkelijke acties en kortingscodes tegen en profiteer je van kortingen of supersale acties of je bespaart op je verzendkosten. Meld je aan bij 24/7 discount en je shopt met korting op je online bloemen en planten. Kijk of er een kortingscode van Bakker Hillegom tussen staat en profiteer direct.

Korting Bakker.com

Bakker.com