Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Bananaz kortingsbon

Je gaat naar een festival of je werkt dagelijks in een omgeving met hard geluid? Bescherm je oren vooral goed tegen gehoorbeschadiging. Gehoorbeschadiging is blijvend en daarom moet je je oren goed beschermen. De oordoppen die je koopt bij Bananaz zijn super comfortabel en kunnen zelfs op maat gemaakt worden. Wanneer je via 24/7 Discount je oordoppen koopt bij Bananaz heb je voordeel omdat je via 24/7 Discount direct spaart voor ledenkorting. En vind je een kortingsbon van Bananaz? Vul deze code in en profiteer van een lagere prijs bij het afrekenen of gratis verzending van je artikelen. Mis nooit meer een actie of aanbieding via 24/7 Discount.

Custom fitted ear plugs

Gehoorschade kun je oplopen door geluid dat te hard is, het kan al schadelijk zijn vanaf 80 decibel. Bananaz heeft gespecialiseerde gehoorbescherming tijdens muziekevenementen, in het verkeer en op de werkvloer. De ear plugs zorgen ervoor dat het aantal decibellen die je oren binnenkomen minder zijn dan de 80 die schadelijk voor je gehoor zijn. De Bananaz Custom fitted oordoppen sluiten heel goed aan op je gehoorgang voor ideale bescherming. De custom fitted ear plugs worden speciaal voor jou gemaakt door eerst je oren op te meten en vervolgens krijg je de oordoppen toegestuurd. Super gemakkelijk, net zoals het dragen van de custom fitted earplugs!

Bananaz Thunderplugs oordoppen

Er zijn verschillende Thunderplugs oordoppen bij Bananaz te vinden zoals de Thunderplugs Classic en de Thunderplugs Pro. Deze oordoppen hebben een speciale muziekfilter die geluid vermindert met bijvoorbeeld 18 decibel, waardoor het snoeiharde geluid uit de boxen niet zo hard bij je oren binnenkomt. Je kan dus gewoon genieten van de muziek zonder dat je bang hoeft te zijn dat je je oren beschadigt. Alle oordoppen worden geleverd in een handig bewaardoosje.

Thunderplugs reviews

Bananaz oordoppen voldoen aan strenge kwaliteits- en veiligheidseisen die binnen de EU gesteld zijn. Ze zijn getest en de oordoppen zijn glansrijk door de tests gekomen. Wil je reviews lezen over Thunderplugs oordoppen? Bekijk de beoordelingen op onafhankelijke websites zodat je weet dat je een goede keuze maakt. Reviews geven je een beter beeld van een webshop en de artikelen. Slim om te lezen en slim om zelf een review te plaatsen omdat anderen daar ook weer profijt van hebben.

Bananaz motor plugs

Ook zijn er Thunderplugs speciaal voor motorrijders. Deze oordoppen hebben namelijk een windfilter die geluid dempt met gemiddeld 26 decibel. Ze zijn comfortabel te dragen onder een motorhelm, hebben een veilige geluidsdemping en je kunt met deze oordoppen het verkeer veilig horen en nog steeds gesprekken voeren met je mede motorrijders. Een veilig gevoel dus die motor plugs van Bananaz.

Bananaz oordoppen online te koop

Alle Bananaz oordoppen zijn gewoon 24/7 online te koop. Alleen voor de custom fitted earplugs komt Bananaz eerst bij je langs omdat deze earplugs speciaal voor jouw oren op maat gemaakt worden. Bestel op werkdagen vóór 22:00 uur en je hebt je oordoppen de volgende dag al in huis. Je betaalt bij Bananaz trouwens geen verzendkosten vanaf een bestelling van € 19,- Bestel dus vandaag nog zodat je het weekend lekker met je vrienden kan genieten op dat te gekke muziekfestival zonder een gehoorbeschadiging op te lopen.

Korting Bananaz

Bananaz