Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Houd jij ervan om een gokje te wagen en speel jij graag mee met loterijen, dan is dit jouw kans om mee te doen met de Bankgiroloterij. Bij Bankgiroloterij kun je maandelijks meespelen met jouw eigen persoonlijke lotnummer dat is gebaseerd om de laatste 5 cijfers van jouw rekeningnummer en twee eindletters en maak je vervolgens kans op ontzettend leuke prijzen en krijg jij ook met regelmatig leuke acties en kortingen voorgeschoteld voor leuke uitjes naar leuke attractieparken, dierenparken en meer. 

Bankgiroloterij is de plek wanneer jij graag wat wint en voordeel wilt behalen. Iedere 10e van de maand is de trekking en worden de winnaars bekend gemaakt en met bijzondere dagen,  zoals Oud & Nieuw en Koningsdag worden er extra trekkingen gehouden zodat jij nog meer kans maakt op leuke geldprijzen en meer. 

Kijk snel op Bankgiroloterij of deze loterij iets voor jou is speel vanaf vandaag mee! Zo maak je kans op leuke prijzen en wanneer jij via 24/7 Discount jouw abonnement afsluit, profiteer jij van ledenkorting op jouw 24/7 Discount account.

Korting Bankgiroloterij

Bankgiroloterij