Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Wanneer het voorjaar is begonnen hoopt iedereen snel op prachtig weer want dan kan er weer buiten worden gekookt en vlees worden bereid. Heerlijk buiten eten is wat wij toch wel echt heel lekker vinden en bij Barbequeshop vind je daarom de mooiste en praktische barbecues zodat jij wanneer het mooi weer is, heerlijk kunt koken op jouw barbecue.  

Bij Barbequeshop vind je diverse barbecues van grote merken. Je vindt er ook de top 10 aan gasbarbecues, houtskool barbecues en buitenkeukens zodat je direct ziet wat er nu favoriet is bij anderen. Merken als Boretti en Weber en de Big Green Egg zijn bekende merken in de webshop van Barbequeshop en kun je online bestellen. Ook vind je diverse barbecue-accessoires zodat jij alles in één keer online kunt vinden. Gasflessen, terrasverwarming, barbecuerecepten en meer vind je bij Barbequeshop.  


Wil jij wanneer het mooi weer is heerlijk buiten in de keuken staan, gezellig met de mannen om je heen en natuurlijk met een biertje erbij? Kijk dan eens bij 24/7 Discount waar je de mooie barbecues online kunt shoppen en shop bijvoorbeeld bij Barbequeshop met ledenkorting. 

Korting Barbequeshop

Barbequeshop

1.50% korting
Bezoek Barbequeshop met korting