Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Bart Smit is de winkel met een ruim assortiment aan speelgoed, boeken, spellen, puzzels games, films en electronica voor kinderen. Met gezelschapsspellen, knuffels, make-up voor kinderen, bouwspeelgoed, puzzels, games voor diverse gameconsoles en heel veel leuk speelgoed kun je bij Bart Smit de leukste artikelen online vinden. Niet alleen voor binnen vind je bij Bart Smit leuk speelgoed, maar ook voor buiten en dan moet je denken aan trampolines, zwembadjes, fietsen, steps en meer. 

Bart Smit heeft met regelmaat leuke acties, zoals Bart, Ruim je speelgoed nou eens op! waardoor je flink kunt besparen op speelgoed. De favoriete merken als het gaat om speelgoed zijn voor baby's Fisher Price, voor jonge peuters en kleuter DUPLO en naar mate ze ouder worden zijn toch wel de elektronische games erg favoriet. Je vindt bij Bart Smit merken als LEGO, Barbie, Playstation, vTech en heel veel andere merken. Wanneer je bij Bart Smit besteld voor 18.00uur, dan heb je het de volgende dag al in huis en bij een bestelbedrag hoger dan € 20,-, betaal je geen verzendkosten.

Ga voor de leukste artikelen naar 24/7 Discount en bestel online bij de aangesloten webwinkels zodat jij ledenkorting ontvangt. Kijk snel of er een kortingscode voor Bart Smit online staat en profiteer vandaag van ledenkorting op jouw account. 

Korting Bart Smit

Bart Smit