Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Wanneer de eerste zonnestralen in Nederland verschijnen, verschijnen vaak ook de eerste barbecues weer in de tuin. Want niets is heerlijk dan thuis op je terras zitten, barbecue aan en genieten van een lekker vleesje, met een heerlijke salade en een wijntje of biertje. Heel Nederland doet er aan mee en tegenwoordig is het een stuk makkelijker om overal te doen met de barbecues van tegenwoordig.

Op BBQ voor thuis vind je de mooiste barbecues voor iedere locatie. BBQ voor thuis biedt een ruim assortiment aan barbecues en buitenkeukens. Grote merken als Weber en Barbecook komen voorbij. Gasbarbecues, elektrische barbecues en ook op kolen kun je hier vinden en ook leuke draagbare en tafelmodellen zodat de barbecue ook op het balkon kan worden gebruikt. Tegenwoordig kun je heel veel met de barbecue, zelf pizza maken, broodjes opwarmen en heerlijke vleesjes bereiden.

Via 24/7 Discount blijf je op de hoogte van interessante aanbiedingen en acties van BBQ voor thuis. Profiteer direct van interessante ledenkorting op jouw bestelling. Hoe? Door je in te schrijven bij 24/7 Discount kun jij extra korting krijgen op je bestelling BBQ voor thuis en andere webshops die zijn aangesloten bij 24/7 Discount.

Korting BBQ voor thuis

BBQ voor thuis