Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

In de webshop BBQ Winqel vindt je alle barbecue gerelateerde producten. Uiteraard zijn de bekende merken BBQ's goed vertegenwoordigt. In de webshop kun je van alle modellen veel informatie vinden en tot in detail bekijken op de bijgevoegde afbeeldingen. Daarnaast vind je er talloze accessoires om het barbecue-en nog makkelijker en lekkerder te maken. Van handige knijptangen, messen en barbecuesets tot aan fijne barbecuekruiden om een heerlijke smaak te geven aan jouw vlees en vis. 

Alleen A-merken zoals Weber, Point-Virgule, Barbecook, Grand Hall, Patton, Campingaz, Caranga en Ducane kun je bij BBQ Winqel. Ook voor gereedschap, terras verwarmers, kookboeken en andere aangename artikelen kun je in de webshop terecht. Kijk daarom snel op de site en bestel al je barbecue benodigdheden eenvoudig en voordelig online!

Wil jij op de hoogte blijven van leuke acties en aanbiedingen op het gebied van barbecues en accessoires? Ga dan naar 24/7 Discount en vind daar de leukste acties online zodat jij direct profiteert van ledenkorting op jouw account. 

Korting BBQ Winqel

BBQ Winqel