Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Luxe vakantiepark aan het IJsselmeer en heerlijk vissen vanaf je eigen vissteiger. Genieten doe je in een beach villa met eigen jacuzzi en daarnaast ga je heerlijk wandelen in de dichtbij gelegen bossen. Dit kan bij Beach Resort Makkum, een mooi vakantiepark in Friesland.

Beach Resort Makkum heeft comfortabele bungalows en luxe villa's direct aan het water of aan het strand en heeft daarnaast mooie appartementen en een hotel met spectaculair uitzicht over het IJsselmeer. Beach Resort Makkum heeft ook extra grote villa's voor 10 tot 12 personen, en zo kun jij genieten van een heerlijk familieweekend of uitje met vrienden. Bekijk de faciliteiten en mogelijkheden van Beach Resort Makkum online en kijk via het zoek & boek systeem of er een bungalow beschikbaar is. Bij Beach Resort Makkum hebben ze verschillende soorten bungalows en appartementen met voorzieningen als een sauna, whirlpool en andere luxe>

Boek je vakantie online op Beach Resort Makkum via het boekingsysteem en kies jouw geschikte bungalow uit. Kijk naar de faciliteiten, kies hoeveel slaapkamers je wilt en laat je verrassen door de omgeving. Bekijk via 24/7 Discount de acties van Beach Resort Makkum en reserveer je vakantie met interessante korting. Boek je uitjes en vakanties voordelig online met ledenkorting via 24/7 Discount!

Korting Beach Resort Makkum

Beach Resort Makkum