Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Beleggingsmatch is dé financiële website waar jij eenvoudig alle aanbieders vergelijkt en de beste partij vindt voor het beleggen van je geld. De kosten, rendementen en kleine lettertjes van de aanbieders worden voor jou gecheckt en beoordeeld. Zo vind je altijd de partij die het beste bij je past!

Je wilt vermogen opbouwen voor later? Extra pensioen? Of bijvoorbeeld geld beleggen omdat sparen niet voldoende oplevert. Wat je doel ook is, de eerste stap om je doel te behalen is het selecteren van een partij die past bij jouw wensen. Via Beleggingsmatch kun je beleggingsrekeningen, beleggingsadviseurs en vermogensbeheerders vergelijken. Beleggingsmatch wordt jaarlijks 200.000 keer bezocht. Klanten waarderen Beleggingsmatch met een 9,1. Start vandaag de vergelijking en vraag informatie aan bij de partij die het beste bij jou past!

Via 24/7 Discount blijf je altijd op de hoogte van de beste deals op financieel gebied. Wil je niet alleen sparen, maar ook beleggen? Kijk of Beleggingsmatch een actiecode beschikbaar heeft via 24/7 Discount. Je profiteert van ledenkorting op je financiële zaken via 24/7 Discount.

Korting Beleggingsmatch

Beleggingsmatch