Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Wil je besparen op je belkosten? Neem dan een sim-only abonnement. Met een sim-only abonnement kun je namelijk flink besparen. Bij Belgoedkoper ben je aan het juiste adres voor de goedkoopste sim-only abonnementen. Of het nu voor een nieuw abonnement is of voor het verlengen van je huidige abonnement. Je ontvangt bij een sim-only abonnement geen nieuwe telefoon. De korting die je normaal op een nieuwe GSM krijgt, ontvang je bij een sim-only abonnement op de maandelijkse kosten. Hierdoor kun je met een sim-only abonnement veel goedkoper bellen.

In de webshop van Belgoedkoper vind je de goedkoopste abonnementen van providers als Ben, Simpel, Tele 2 en Hollandse Nieuwe. Selecteer eenvoudig je bundel uit honderden abonnementen. Vul het aantal belminuten in, het aantal sms’jes, of je een internetbundel wilt en de gewenste looptijd van het contract. Bij nummerbehoud zegt Belgoedkoper je huidige abonnement op en zorgt ervoor dat je geen dubbele kosten hebt. Heel gemakkelijk dus.

24/7 Discount heeft regelmatig aanbiedingen voor webshops met telefoon en sim-only abonnementen. Kijk dus even of er misschien en Belgoedkoper kortingscode tussen staat die je kunt gebruiken. Met 24/7 Discount bestel je heel slim je sim-only abonnement met ledenkorting!

Korting Belgoedkoper

Belgoedkoper