Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

De mooiste vakantiehuizen boek je online via Belvilla.be. Met een ruim aanbod aan vakantiehuizen in België, Duitsland, Frankrijk, Nederland, Oostenrijk, maar ook bijvoorbeeld Denemarken en Griekenland, kun jij heerlijk gaan genieten van een mooie vakantie met je gezin, familie of je vrienden. Er even lekker tussenuit en genieten van een luxe vakantiewoning met zwembad, of juist easy met een lekkere open haard binnen, bij Belvilla.be kan het!

Jouw vakantiehuis boeken is nog nooit zo gemakkelijk geweest als bij Belvilla.be. Je zoekt de bestemming waar je naartoe wilt, vult het aantal personen in en je aankomst- en vertrekdatum en de leukste villa's verschijnen direct op je beeldscherm. Ook kun je aangeven of je nog eisen hebt, zoals een sauna, zwembad of iets anders leuks. Met ruim 35 jaar ervaring weet Belvilla.be de mooiste vakantiewoningen voor je te regelen. Niet alleen vind je er grote vakantiehuizen, maar ook huizen op vakantieparken voor kleine en jonge gezinnen en kun je genieten van vele faciliteiten. 

Even lekker weg in eigen land of een landje verder en genieten van een prachtig huis waar vakantie echt vakantie is? Dan moet jij via 24/7 Discount op zoek naar een leuke vakantiewoning die jij kunt boeken. Zo kun je onder andere bij 24/7 Discount bij Belvilla.be boeken en weet jij via 24/7 Discount als eerste van de leukste aanbiedingen en profiteer jij van ledenkorting op jouw account. 

Korting Belvilla.be

Belvilla.be