Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Bellen met Ben is super voordelig! Voor iedere mobiele gebruiker zijn er geschikte SIMonly abonnementen. Als je veel belt kies je Ben Vaak en bel je af en toe dan is Ben Zuinig of Ben Soms een goed abonnement. Je kunt ook kiezen voor mobiel internet. Op de site zijn ook goedkope telefoons voor je SIMonly abonnement geselecteerd.

De voordelen van Ben zijn onder andere dat je per maand kunt opzeggen en dat je altijd belt voor een extreem laag tarief per minuut. Ook kun je jouw eigen belbundel aanpassen wanneer je maar wilt, zo heb jij dus altijd jouw abonnementskosten in de hand en kun je nooit teveel betalen. Ben biedt je de mogelijkheid een abonnement af te sluiten inclusief telefoon of voor SIMonly waar je zelf dient te zorgen voor een telefoon. 

De goedkope manier van bellen is via Ben. Bij 24/7 Discount kun je jouw Ben-abonnement afsluiten en profiteer jij direct van ledenkorting op jouw account. Blijf via 24/7 Discount op de hoogte van leuke telecomacties zoals 50% korting op je bundel, gratis cadeau bij jouw bestelling en meer en sluit jouw nieuwe abonnement af zodat je profiteert van ledenkorting. 

Korting Ben

Ben

€ 14.25 korting
Bezoek Ben met korting