Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Of het nu voorjaar of najaar is, je wilt dat jouw tuin, zowel voor als achter, er netjes bij ligt. Bij Bestratingswinkel vind je een groot assortiment aan buitenbestrating voor je tuin, terras of patio. Met heel veel soorten sierbestrating kun je bij Bestratingswinkel terecht voor veel verschillende merken, typen en soorten.

Bij Bestratingswinkel vind je betontegels, trommelkassei, muurblokken en meer verschillende typen tegels en bestrating. Naast een website heeft Bestratingswinkel een fysieke showroom waar je de tegels kunt bekijken. Bij Bestratingswinkel profiteer je van een snelle levering door ruime voorraad en kun je ook terecht voor afwateringssystemen en kun je zelf kiezen wanneer jouw bestrating wordt geleverd.

Op 24/7 Discount blijf jij als eerste op de hoogte van de leukste acties op het gebied van tuinen en lifestyle. Hierbij kun je denken aan voorjaarsvoordeel, de Paasactie en meer. Kijk snel op 24/7 Discount of er voor Bestratingswinkel een actiecode beschikbaar is. Bestel snel jouw tuin en bestratingsartikelen online en profiteer van ledenkorting op jouw bestelling.

Korting Bestratingswinkel

Bestratingswinkel