Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Even lekker sporten, maar heb je geen zin om naar de sportschool te gaan waar iedereen gebruik maakt van dezelfde apparatuur? Bij BeterSport vind je een groot assortiment aan sportapparatuur zodat je lekker thuis kunt sporten wanneer het je uitkomt. Of je nu 's ochtends een uurtje eerder op staat of 's avonds na je werk even een half uurtje gaat bewegen, met de professionele apparatuur van BeterSport krijg jij gegarandeerd meer conditie.

Discipline is wel belangrijk wanneer je sportapparatuur aanschaft voor thuis. Want je kunt ook snel denken dat de bank toch lekkerder zit dan je roeitrainer, maar kom, je kunt ook televisie kijken tijden het sporten, dan is het dubbelop ontspannen. Kijk bij BeterSport voor de ruime keuze aan crosstrainers, hardloopbanden, buiktrainers, roeitrainers en hometrainers en profiteer van een snelle levering (voor 16.00uur besteld, is morgen in huis) en je hoeft pas te betalen bij levering. 

Een strak lichaam of gewoon op zoek naar wat meer conditie? Sporten is de oplossing. Ga naar BeterSport via 24/7 Discount en vind op 24/7 Discount leuke actiecodes voor extra korting op jouw bestelling. Bestel direct online en profiteer naast de actiecodes ook van ledenkorting op jouw account. 

Korting BeterSport

BeterSport