Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Lekker je eigen biertje thuis tappen via de Biertap Shop. Biertap Shop is de online shop voor het kopen van je biertap en toebehoren voor gezellige feestjes thuis met vrienden en familie. Bij de Biertap Shop koop je tafeltaps, beertenders, biertap droogkoelers, biertap waterbadkoelers, tapzuilen en biertap toebehoren zoals borstels en reinigingssets. Alles compleet dus.

Kijk in de webshop van Biertap Shop en vind er de juiste biertap en toebehoren. Biertap Shop verkoopt biertap modellen van Lindr. Deze zijn ook ideaal voor verenigingen of buurthuis, restaurants, maar uiteraard ook voor het barbecue feest bij jouw thuis. Je biertap wordt snel geleverd en je betaalt geen verzendkosten vanaf € 100, - . Veel plezier met het feestje!

24/7 Discount houdt je op de hoogte van de beste aanbiedingen en acties van allerlei webwinkels voor feestartikelen, keukengerei en tuinfeesten. Heb je binnenkort een feestje en ben je op zoek naar een biertap of taptafel? Kijk dan even of er een kortingscode van de Biertap Shop tussen staat. Hiermee kun je korting krijgen op bijvoorbeeld je aankoop of de verzending. Met 24/7 Discount bestel je met ledenkorting online je biertaps voor thuis of het buurthuis.

Korting Biertap Shop

Biertap Shop