Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Een zakenreis gepland of een heerlijke vakantie? Dan moet jij waarschijnlijk eerst met het vliegtuig naar jouw bestemming. Je durft eigenlijk niet te vragen of iemand je wil brengen naar Schiphol, want als je om 06.00uur 's ochtends moet vliegen, betekent dit meestal dat je er om 04.00uur moet zijn en dat is niet echt leuk voor de chauffeur. Dan kun je beter met je eigen auto gaan en makkelijk parkeren op Schiphol. Bij Schiphol Parkeren biedt je de mogelijkheid een goedkope en veilige parkeerplaats te vinden voor tijdens jouw vakantie of zakenreis. Je vindt direct online informatie over tarieven, de werkwijze en hoe vaak er bijvoorbeeld een pendelbus naar de vertrekhal rijdt. 

Ook is het mogelijk om zelf naar de vertrekhal te rijden en dat je auto wordt weggereden door één van de medewerkers van Bij Schiphol Parkeren. Zo heb je niet nog lastminute stress of je wel op tijd aankomt bij de vertrekhal voor het inchecken voor jouw vlucht. 

Onbezorgd op reis, of dit nu vakantie of voor zaken is, het kan via 24/7 Discount. Kijk op 24/7 Discount voor een actiecode van Bij Schiphol Parkeren en reserveer jouw parkeerplek direct online zodat jij profiteert van ledenkorting op jouw account. 

Korting Bij Schiphol Parkeren

Bij Schiphol Parkeren