Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Als jij houdt van een echte fietsvakantie of lange reizen op jouw fiets, dan moet je bij Bike4Travel zijn. Bij Bike4Travel vind je een ruime keuze aan fietsen en handige tools voor een fijne vakantie waar je het één en ander mee moet nemen. Niet alleen kun je bij Bike4Travel terecht voor fietsen, maar ook fietsvakanties kun je hier alles vinden met betrekking tot kookgerei, slaapgerei en meer zodat jij zo min mogelijk bagage op jouw fiets meeneemt.

Bij Bike4Travel kun je naast het kopen van fietsproducten ook vakantiefietsen huren, tandems en shop je handige tools zoals fietsschoenen, fietscomputers, trailers en andere handige tools voor een leuke vakantie op de fiets. Of je nu alleen gaat of samen met je gezin, een fietsvakantie is een leuke ervaring en je geniet volop van de natuur en de omgeving. Ook kun je ervoor kiezen je fiets op de trein te zetten (en jezelf natuurlijk ook) en in een ander land de boel te verkennen.

Bekijk het assortiment aan producten om op fietsvakantie te gaan online op Bike4Travel en ga voor een gezellige, intensieve fietsvakantie en kom sowieso met een betere conditie thuis. Blijf via 24/7 Discount op de hoogte van leuke kortingsacties zoals gratis verzending, kortingscodes en meer en profiteer direct van ledenkorting op jouw account.

Korting Bike4Travel

Bike4Travel