Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

De plek om jouw nieuwe fiets online te shoppen is BikesPlaza. Bij BikesPlaza vind je een ruim assortiment aan diverse soorten fietsen en accessoires om heerlijk door te stad te fietsen of te genieten van natuuromgevingen of lekker te gaan sporten op een parcours. Bij BikesPlaza kun je terecht voor herenfietsen, damesfietsen, omafietsen, kinderfietsen, maar ook mountainbikes of transportfietsen. Ook kun je bij BikesPlaza in de outlet leuke fietsen shoppen voor een lager bedrag. 

Voor een goede fiets, elektrisch of niet, moet je bij BikesPlaza zijn. Je krijgt de fiets thuis geleverd en hij is dan gelijk rijklaar. Het enige wat je misschien moet doen is je zadel even op de juiste hoogte zetten. Ook kun je bij BikesPlaza terecht voor diverse accessoires en onderdelen voor jouw fiets zoals spatborden, maar ook voor fietsschoenen en andere handige accessoires zoals tassen. 

Jouw nieuwe fiets bestel je natuurlijk online via 24/7 Discount want dan profiteer je van ledenkorting op jouw account. Kijk daarom snel of er een leuke actie of kortingscode is van BikesPlaza en bestel direct zodat jij dubbel profiteert. 

Korting BikesPlaza

BikesPlaza