Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

De webshop voor schaatsen en skates is Bikon. Bij Bikon vind je een ruim assortiment aan mooie schaatsen van onder andere Zandstra, Viking, Mogema en vele andere merken. Of je nu op zoek bent naar kunstschaatsen, Friese Noren, skates en skeelers, je vindt het bij Bikon. Het hele jaar kun je terecht bij Bikon en je vindt er ook skateboard en bescherming voor tijdens het schaatsen. 

Fijne artikelen voor optimaal schaatscomfort shop je online bij Bikon. Of je nu kniebescherming nodig hebt of een helm, je kunt het bij Bikon vinden. Ook kun je bij Bikon terecht in de winkel voor het slijpen van je schaatsen en je kunt er diverse accessoires vinden voor jouw skeelers en skates zoals onder andere nieuwe veters, nieuwe wielen met nieuwe lagers en meer. Bestel online jouw nieuwe producten en ga binnenkort weer op het ijs of op de weg met goede schaatsen en skates van Bikon. 

Mooie schaatsen, rollerskates en skeelers en heel veel andere accessoires vind je online via 24/7 Discount. Bij 24/7 Discount profiteer je vandaag nog van ledenkorting op jouw account en kun je gebruik maken van leuke kortingsacties om zo meer korting te krijgen op jouw bestelling. Kijk snel of er een kortingscode online staat voor Bikon en bestel vandaag nog online. 

Korting Bikon

Bikon