Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Fietsen is iets wat iedereen kan en doet. Alleen racefietsen, mountainbiken en dergelijke is niet voor iedereen weggelegd. Toch, wanneer je eenmaal bent begonnen, kun je niet meer terug. Fietsen is verslavend, het geeft je energie en de buitenlucht is ontzettend goed voor je. Op Biqq vind je fietsen, fietsonderdelen en accessoires voor een perfecte fietstocht.

Biqq heeft een ruim assortiment aan fietsonderdelen, fietsen en accessoires voor een volledige uitrusting voor een heerlijke sport. Van banden, cassettes, wielsets, montagestandaards, fietsendragers en meer kun je bij Biqq geen genoeg van krijgen. Geef toe aan het fietsvirus en begin direct met goede producten voor heerlijke tochten.

Blijf via 24/7 Discount op de hoogte van de mooiste aanbiedingen voor fietsen en fietsonderdelen. Hierbij kun je denken aan voorjaarsvoordeel, acties met de Fiets4Daagse, Tour de France en meer. Kijk snel op 24/7 Discount of er voor Biqq een actie beschikbaar is. Bestel snel online via 24/7 Discount en profiteer direct van ledenkorting op een bestelling van fietsen en fietsonderdelen.

Korting Biqq

Biqq