Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Wil jij een overhemd op maat laten maken van goede kwaliteit, goed getailleerd of juist iets wijder? Bij Bivolino kun je jouw overhemd volledig zelf samenstellen. Je kiest uit één van de drie overhemdstijlen en kiest daarna welke stof je wilt, kleur en met de geavanceerde 3D configuratie wordt jouw overhemd gecreëerd. Vervolgens wanneer je helemaal tevreden bent over jouw overhemd online, kun je hem bestellen. Het overhemd wordt vervolgens volledig op maat gemaakt aan de hand van de maten die jij hebt doorgegeven en zo heb jij straks het perfecte overhemd. 

De kwaliteit van Bivolino is subliem te noemen, de pasvorm is perfect en ook profiteer je van een snelle levering en een lage prijs. Het voordeel bij Bivolino is dat je geen meetlint nodig hebt en wanneer je niet tevreden bent, mag je het overhemd terugsturen. Niet alleen voor heren kun je mooie overhemden maken, ook voor dames en kinderen kun je te gekke overhemden laten maken. 

Bekijk de mogelijkheden voor het maken van een overhemd, blouse of kinderoverhemd bij Bivolino en bestel direct online via 24/7 Discount zodat jij profiteert van ledenkorting op jouw account. 

Korting Bivolino

Bivolino

2.00% korting
Bezoek Bivolino met korting